Referenties:

Een aantal bedrijven en organisaties schakelde More-Secure al in voor het oplossen van de problematiek rondom ICT Security en Architecture. Deze treft u onderstaand kort opgesomd aan. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Ook kunt u klikken op twee actuele reference stories.


Zorgplan

More-Secure verzorgde de beveiliging van de communicatie tussen ziekenhuizen en huisartsen in de streek rondom Arnhem.

Interpolis

More-Secure begeleidde de beveiligingsaspecten van een analysefase voor een nieuwe LAN-structuur.

Belastingdienst

More-Secure nam deel in de beveiligingsarchitectuur van de externe website en transactiesite. Ook voerde More-Secure diverse risico-analyses uit en begeleidt zij interne ICT verbetertrajecten op het terrein van platforms en netwerken.

Mn Services

More-Secure tekende hier voor de begeleiding van het offertetraject en de realisatie van een Unix cluster en SAN omgeving. Ook was More-Secure actief met de (beveiligings)architectuur en de begeleiding van het ontwerp en de realisatie van de Extranet omgeving. Reference Story

Rabobank International

More-Secure was verantwoordelijk voor de ICT- en Beveiligingsarchitectuur en begeleiding van het ontwerp en de realisatie van de website www.rabobank.be. Reference Story

De Lage Landen

More-Secure begeleidde de Security Officer en voerde risico-analyses uit voor bedrijfsprocessen en ICT diensten.

Joint Aviation Association

More-Secure leverde het beveiligingsontwerp van Wireless Data Access over internet tot de vliegtuiginspectierapportages. Dit SENTER-gesubsidieerde traject werd uitgevoerd in samenwerking met World Wide Professionals, Quality Online en Consultancyweb.Reference Story

SNS IT-Bank via Motiv

In het kader van "in control" zijn zet SNS IT-Bank een SIEM in. More-Secure participeerde in het ontwerp en realisatieproject: leverde het globale ontwerp.

Binck Bank via Motiv

Om nadere invulling te geven aan aanwijzingen van DNB zet Binck Bank een SIEM in. More-Secure realiseerde het procesontwerp Security Management en de globale & detail ontwerpen bij de SIEM.

Robeco via Motiv

Om de kosten voor compliancy rapportage te verlagen automatiseert Robeco (mbv een SIEM) het vergaren van informatie en de generatie van de (SOX en BASEL-II) rapportages. More-Secure levert een bijdrage aan de Project Start Architectuur, de globale en detailontwerpen en draagt ideeŽn aan voor de datarecovery na uitwijk.

RDW ICT Bedrijf

RDW innoveert de rijbewijzen, maar voert ook deelregie bij rekening-rijden. More-Secure vult tijdelijk de rol van Security-Manager in bij RDW ICT-bedrijf en participeert in trajecten rondom DigiD en Federated Identity Management, ISO27001/ISO17799 normering, SIEM, Secure Coding, Vulnerability Testing, EDP-audit, etc.